RPCNH
RPCNH

Uitnodiging: Ondernemersbijeenkomst ondermijnende criminaliteit Zandvoort 3 september

  Awareness Ondermijning

Kent u ze ook? De winkel op de hoek waar nooit klanten komen? Het bedrijf dat vaker dicht dan open is? Vraagt u zich ook wel eens af hoe ze dan toch die forse huur kunnen opbrengen?

Je gaat het pas zien als je het door hebt 

Mogelijk is er sprake van ondermijning, omdat de ondernemer zich schuldig maakt aan bijvoorbeeld het witwassen van crimineel geld. Het komt vaker voor dan u denkt, ook in de gemeente Zandvoort.

En wat kunt u daar aan doen?

Kom naar de bijeenkomst op 3 september 

Locatie: De Blauwe Tram, Louis Davidscarré 1, Zandvoort
Datum: dinsdag 3 september 2019
Tijd: 18.00 – 20.00 uur

Programma

18.00 uur Ontvangst met koffie/thee, broodje en soep
18.30 uur Welkom door burgemeester Meijer
18.40 uur Ontwikkelingen in ondermijnende criminaliteit 
19.15 uur Toelichting Digitaal opkopersregister 
19.25 uur Discussie met stellingen en vragen uit de zaal
19.45 uur Afsluiting en ruimte voor onderling gesprek 

Aanmelden en vragen  

Aanmelden kan via [email protected] .  Geef ook door met hoeveel personen u komt.
Voor vragen belt of mailt u Manuela van Schip, 06-51198237 of genoemd emailadres. 

Met vriendelijke groet,

N. Meijer
Burgemeester gemeente Zandvoort

Terug
camera

Cybercrime

Onderzoekers noemen een jaarlijkse stijging van cybercriminaliteit van 30% realistisch. Cybercrime brengt schade toe aan grote en kleine (MKB) bedrijven en is niet of nauwelijks op te lossen met opsporing, de preventie van deze vorm van criminaliteit ligt over het algemeen bij de gebruikers van het internet. Het PVO Noord-Holland (voorheen RPC Noord-Holland) organiseert allerlei activiteiten zoals het congres “De Hacker vertelt” en workshops die zijn gericht op specifieke trends.

Lees meer
camera

Awareness Ondermijning

Criminele netwerken infiltreren de bovenwereld door intimidatie, bedreiging, omkoping en chantage. Dit mag dan soms subtiel zijn, de gevolgen voor ondernemers in het midden- en klein bedrijf en horeca zijn groot. Het bedrijfsleven dient zich er bewust van te zijn dat ondermijning (in)direct leidt tot financiële schade. Op de seminars Awareness Ondermijning ontrafelen we het containerbegrip en ontdek je hoe je een verdachte situatie kunt herkennen en melden.

Lees meer
camera

Excellent Cameratoezicht

Geschat wordt dat er in totaal één miljoen bewakingscamera’s in Nederland zijn. Vaak blijken de beelden teleurstellend en kunnen ze wel gebruikt worden voor registratie, maar niet als bewijslast. Het PVO Noord-Holland (voorheen RPC Noord-Holland) ontwikkelde samen met haar partners de richtlijnen Excellent Cameratoezicht. Als u heeft geïnvesteerd in een camerasysteem, dan wilt u toch weten of deze voldoet aan de minimale eisen van opsporing? Vraag nu de gratis scan aan!

Lees meer