RPCNH
RPCNH

Leer je grenzen stellen in de gratis online training geweld & agressie

  Algemeen

Geweld en agressie komen helaas nog vaak voor, maar hoe ga je om met dit soort gedrag? Dat leer je tijdens de online training geweld & agressie.

Er zijn namelijk verschillende vormen van gedrag en dus ook verschillende manieren om dit aan te pakken. Vraag jezelf eens af; is de klant al agressief of wordt de klant agressief? 

Het begint bij het inschatten van wat voor gedrag de persoon vertoont, wat wil de persoon bereiken bereiken met dit gedrag? En wat kan jij daar het beste aan doen, dus hoe stel je jezelf op in zo’n situatie en hoe gedraag je jezelf? Of je toont begrip, of je bepaalt je grens, maar je wilt ook de relatie met de klant behouden. Tijdens de online training geweld en agressie bieden we een methode waarbij je de relatie met de klant kan behouden, maar ook recht doet aan je eigen grens.  

"Je leert ook niet zwemmen uit een boek. Vandaag geleerd is morgen in de praktijk. Ik geef je letterlijk repertoire wat je kan zeggen in zulke situaties", aldus Servaas van der Zijden, die deze training zal verzorgen. 

Wil je meer weten over hoe je jezelf en jouw onderneming beter kunt voorbereiden tegen geweld en agressie? Geef je dan snel op voor de gratis online training geweld & agressie! Je kunt je aanmelden voor deze gratis online training via onze agenda. We hebben meerdere data beschikbaar, waaronder ook 14 oktober tijdens de Week van de Veiligheid! Naast geweld & agressie bieden we ook andere interessante online trainingen aan, zoals een online cybercrime training. Voor het volledige overzicht ga je naar onze activiteiten pagina.

Terug
camera

Cybercrime

Onderzoekers noemen een jaarlijkse stijging van cybercriminaliteit van 30% realistisch. Cybercrime brengt schade toe aan grote en kleine (MKB) bedrijven en is niet of nauwelijks op te lossen met opsporing, de preventie van deze vorm van criminaliteit ligt over het algemeen bij de gebruikers van het internet. Het PVO Noord-Holland (voorheen RPC Noord-Holland) organiseert allerlei activiteiten zoals het congres “De Hacker vertelt” en workshops die zijn gericht op specifieke trends.

Lees meer
camera

Awareness Ondermijning

Criminele netwerken infiltreren de bovenwereld door intimidatie, bedreiging, omkoping en chantage. Dit mag dan soms subtiel zijn, de gevolgen voor ondernemers in het midden- en klein bedrijf en horeca zijn groot. Het bedrijfsleven dient zich er bewust van te zijn dat ondermijning (in)direct leidt tot financiële schade. Op de seminars Awareness Ondermijning ontrafelen we het containerbegrip en ontdek je hoe je een verdachte situatie kunt herkennen en melden.

Lees meer
camera

Excellent Cameratoezicht

Geschat wordt dat er in totaal één miljoen bewakingscamera’s in Nederland zijn. Vaak blijken de beelden teleurstellend en kunnen ze wel gebruikt worden voor registratie, maar niet als bewijslast. Het PVO Noord-Holland (voorheen RPC Noord-Holland) ontwikkelde samen met haar partners de richtlijnen Excellent Cameratoezicht. Als u heeft geïnvesteerd in een camerasysteem, dan wilt u toch weten of deze voldoet aan de minimale eisen van opsporing? Vraag nu de gratis scan aan!

Lees meer