Bericht

04december

Georganiseerde criminaliteit en ondermijning in het MKB

Een aansprekend seminar over de gevolgen voor ondernemers

Criminele netwerken infiltreren de bovenwereld door intimidatie, bedreiging, omkoping en chantage. Deze infiltratie van de onderwereld mag dan soms subtiel zijn, de gevolgen voor ondernemers in het midden- en klein bedrijf zijn groot. Gelijke kansen en het speelveld voor bonafide ondernemers en bedrijven worden hierdoor ernstig verstoord. 

Ondernemers uit het midden-en klein bedrijf in de gemeente Alkmaar zijn uitgenodigd om op dinsdag 12 december tijdens een themabijeenkomst ervaringen uit te wisselen. Daarnaast worden de laatste trends en ontwikkelingen besproken en is er aandacht voor de aanpak van georganiseerde ondermijnende criminaliteit. Vooral daar waar de aanpak ondernemers in het MKB raakt. 

Het seminar wordt georganiseerd door het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing (RPC) Noord-Holland en de Provincie Noord-Holland. Zij worden hierbij ondersteund door de gemeente Alkmaar, in samenwerking met Ondernemend Alkmaar. Ondernemers uit het midden-en klein bedrijf zijn van harte uitgenodigd om met collega-ondernemers en deskundigen van de lokale overheid van gedachten te wisselen over de noodzaak en de mogelijkheden om het MKB weerbaarder te maken tegen ondermijnende criminaliteit. 

Geannuleerd

De seminar op dinsdag 12 december 2017 is door omstandigheden geannuleerd.