RPCNH
RPCNH

Laatste nieuws

'DE ONDERNEMER DRAAIT DOOR' Cybertalks:...

22 sep 2020

Over de invloed van techniek, digitalisering, thuiswerken en cybercrime op uw dagelijkse bedrijfsvoering. Meld u aan om mee te praten.

Cybercrime

75% ondernemers onbewust onbekwaam op het gebied...

10 sep 2020

Interview met Ernst Bouwman van Infosequre

Cybercrime

Actief aan de slag met phishing-mail bij...

07 sep 2020

Toename aantal cyberaanvallen door significante groei in aantal thuiswerkers tijdens Corona. Hoe goed zijn jouw medewerkers in het herkennen van phishing?.

Cybercrime
camera

Cybercrime

Onderzoekers noemen een jaarlijkse stijging van cybercriminaliteit van 30% realistisch. Cybercrime brengt schade toe aan grote en kleine (MKB) bedrijven en is niet of nauwelijks op te lossen met opsporing, de preventie van deze vorm van criminaliteit ligt over het algemeen bij de gebruikers van het internet. Het RPC organiseert allerlei activiteiten zoals het congres “De Hacker vertelt” en workshops die zijn gericht op specifieke trends.

Lees meer
camera

Awareness Ondermijning

Criminele netwerken infiltreren de bovenwereld door intimidatie, bedreiging, omkoping en chantage. Dit mag dan soms subtiel zijn, de gevolgen voor ondernemers in het midden- en klein bedrijf en horeca zijn groot. Het bedrijfsleven dient zich er bewust van te zijn dat ondermijning (in)direct leidt tot financiële schade. Op de seminars Awareness Ondermijning ontrafelen we het containerbegrip en ontdek je hoe je een verdachte situatie kunt herkennen en melden.

Lees meer
camera

Excellent Cameratoezicht

Geschat wordt dat er in totaal één miljoen bewakingscamera’s in Nederland zijn. Vaak blijken de beelden teleurstellend en kunnen ze wel gebruikt worden voor registratie, maar niet als bewijslast. Het RPC ontwikkelde samen met haar partners de richtlijnen Excellent Cameratoezicht. Als u heeft geïnvesteerd in een camerasysteem, dan wilt u toch weten of deze voldoet aan de minimale eisen van opsporing? Vraag nu de gratis scan aan!

Lees meer