RPCNH
RPCNH

Enquete scan Excellent Cameratoezicht

Geachte heer of mevrouw,

U bent benaderd voor de gratis scan Excellent Cameratoezicht, deze staat in de planning of is al bij u uitgevoerd waarna u de rapportage heeft ontvangen. 

Nog even in het kort…

De scan Excellent Cameratoezicht komt voort uit de problematiek die ondernemers vaak zelf aangeven. Zij weten niet precies wat nodig is om te kunnen voldoen als zij willen dat de politie met de beelden gaat opsporen. Kortom, er is bij ondernemers weinig bekend over de minimale eisen voor cameratoezicht bij opsporing. Uw installateur weet dat wel, maar er is vrees voor kosten. 

De politie heeft daarom haar kennis ingebracht om u met de rapportage, die u heeft ontvangen na de scan Excellent Cameratoezicht, objectieve informatie te geven. We willen graag weten hoe het contact en de scan is verlopen en of u tevreden bent over de rapporteur. Dit is erg belangrijk. Met uw informatie kunnen we de scan verbeteren. Het wordt op prijs gesteld als u 10 minuten tijd wilt vrijmaken voor het invullen van de enquête. 

Er worden geen persoonlijke gegevens gevraagd, de enquête is anoniem. Als u wilt aangeven wat beter kan, dan kunt u dat doen na de laatste vraag in het opmerkingenveld.

camera

Cybercrime

Onderzoekers noemen een jaarlijkse stijging van cybercriminaliteit van 30% realistisch. Cybercrime brengt schade toe aan grote en kleine (MKB) bedrijven en is niet of nauwelijks op te lossen met opsporing, de preventie van deze vorm van criminaliteit ligt over het algemeen bij de gebruikers van het internet. Het RPC organiseert allerlei activiteiten zoals het congres “De Hacker vertelt” en workshops die zijn gericht op specifieke trends.

Lees meer
camera

Awareness Ondermijning

Criminele netwerken infiltreren de bovenwereld door intimidatie, bedreiging, omkoping en chantage. Dit mag dan soms subtiel zijn, de gevolgen voor ondernemers in het midden- en klein bedrijf en horeca zijn groot. Het bedrijfsleven dient zich er bewust van te zijn dat ondermijning (in)direct leidt tot financiële schade. Op de seminars Awareness Ondermijning ontrafelen we het containerbegrip en ontdek je hoe je een verdachte situatie kunt herkennen en melden.

Lees meer
camera

Excellent Cameratoezicht

Geschat wordt dat er in totaal één miljoen bewakingscamera’s in Nederland zijn. Vaak blijken de beelden teleurstellend en kunnen ze wel gebruikt worden voor registratie, maar niet als bewijslast. Het RPC ontwikkelde samen met haar partners de richtlijnen Excellent Cameratoezicht. Als u heeft geïnvesteerd in een camerasysteem, dan wilt u toch weten of deze voldoet aan de minimale eisen van opsporing? Vraag nu de gratis scan aan!

Lees meer