RPCNH
RPCNH

Hét cybercrime event 2022 - Inloop 17.30 uur

Een unieke mix van theater, talkshow, les en verbinding

‘OUT OF BUSINESS’ zet in op braintainment en verhaalt indrukwekkend, pragmatisch en toekomstgericht over cybercrime en zakendoen in deze tijd. Het programma? Een unieke mix van theater, talkshow, les en verbinding, bedoeld voor ondernemers, IT- en kwaliteit specialisten en ambtenaren die succesvol willen blijven. Leer in 1 avond van daders, slachtoffers en experts hoe jij jouw business kan beschermen tegen alle vormen van cybercriminaliteit. Technisch te ingewikkeld? Niet dus, het begint met gedragsverandering. Zet struisvogelpolitiek om in doeltreffende actie en Beleef Veiligheid! 

Download de flyer en verspreid het nieuws!

Recht zo die gaat

Al eens kapitein willen zijn van een zeeschip? Bij de ingang verloten wij 50 kaarten voor een heuse simulatie op de brug.  

Deelname is kosteloos inclusief het BITS & BYTES menu

Laat je, samen met je (business)partners, verrassen op de Maritieme Academie IJmuiden voordat cybercrime jou verrast. Reserveer nu één of meerdere van de 350 toegangskaarten op 22 september 2022, deelname aan dit congres is kosteloos. Wij zorgen voor hapjes, drankjes en een avond vol inspiratie

Nog 221 plaatsen beschikbaar, van de 300

Extra persoon 1:
Extra persoon 2:
Extra persoon 3:
camera

Cybercrime

Onderzoekers noemen een jaarlijkse stijging van cybercriminaliteit van 30% realistisch. Cybercrime brengt schade toe aan grote en kleine (MKB) bedrijven en is niet of nauwelijks op te lossen met opsporing, de preventie van deze vorm van criminaliteit ligt over het algemeen bij de gebruikers van het internet. Het RPC organiseert allerlei activiteiten zoals het congres “De Hacker vertelt” en workshops die zijn gericht op specifieke trends.

Lees meer
camera

Awareness Ondermijning

Criminele netwerken infiltreren de bovenwereld door intimidatie, bedreiging, omkoping en chantage. Dit mag dan soms subtiel zijn, de gevolgen voor ondernemers in het midden- en klein bedrijf en horeca zijn groot. Het bedrijfsleven dient zich er bewust van te zijn dat ondermijning (in)direct leidt tot financiële schade. Op de seminars Awareness Ondermijning ontrafelen we het containerbegrip en ontdek je hoe je een verdachte situatie kunt herkennen en melden.

Lees meer
camera

Excellent Cameratoezicht

Geschat wordt dat er in totaal één miljoen bewakingscamera’s in Nederland zijn. Vaak blijken de beelden teleurstellend en kunnen ze wel gebruikt worden voor registratie, maar niet als bewijslast. Het RPC ontwikkelde samen met haar partners de richtlijnen Excellent Cameratoezicht. Als u heeft geïnvesteerd in een camerasysteem, dan wilt u toch weten of deze voldoet aan de minimale eisen van opsporing? Vraag nu de gratis scan aan!

Lees meer