RPCNH
RPCNH

Veiligheid horeca

Duurt 2 uur fysiek / 1 uur online Training wordt gewaardeerd met een 8
Min. 15 deelnemers

Met ondernemers opgezet

De trainingen zijn aan de praktijk gerelateerd. Dit zorgt ervoor dat de trainingen goed aansluiten op de behoefte van het bedrijfsleven. Deelnemers aan een training kunnen zich beter identificeren aan de problematiek. 

Veiligheid horeca PRO 

Gerichte inzet op de aanpak van uitgaansgeweld en preventieve voorlichting. Het gaat veelal om trajecten waarin het RPC samen met de horecabranche activiteiten wil inzetten. Ho werk je bijvoorbeeld goed samen met de politie en hoe herken je drugs gerelateerd gedrag. Hoe pak je dat aan? 

Werkwijze en aanpak 

 • Portier- en private veiligheidsdiensten
 • Gemeente of politie
 • Op locatie
 • Min. 15 en max. 30 deelnemers
 • Aanvraag via het contactformulier
 • Het RPC neemt contact op

     Agenda

     Er zijn geen trainingen beschikbaar

     camera

     Cybercrime

     Onderzoekers noemen een jaarlijkse stijging van cybercriminaliteit van 30% realistisch. Cybercrime brengt schade toe aan grote en kleine (MKB) bedrijven en is niet of nauwelijks op te lossen met opsporing, de preventie van deze vorm van criminaliteit ligt over het algemeen bij de gebruikers van het internet. Het RPC organiseert allerlei activiteiten zoals het congres “De Hacker vertelt” en workshops die zijn gericht op specifieke trends.

     Lees meer
     camera

     Awareness Ondermijning

     Criminele netwerken infiltreren de bovenwereld door intimidatie, bedreiging, omkoping en chantage. Dit mag dan soms subtiel zijn, de gevolgen voor ondernemers in het midden- en klein bedrijf en horeca zijn groot. Het bedrijfsleven dient zich er bewust van te zijn dat ondermijning (in)direct leidt tot financiële schade. Op de seminars Awareness Ondermijning ontrafelen we het containerbegrip en ontdek je hoe je een verdachte situatie kunt herkennen en melden.

     Lees meer
     camera

     Excellent Cameratoezicht

     Geschat wordt dat er in totaal één miljoen bewakingscamera’s in Nederland zijn. Vaak blijken de beelden teleurstellend en kunnen ze wel gebruikt worden voor registratie, maar niet als bewijslast. Het RPC ontwikkelde samen met haar partners de richtlijnen Excellent Cameratoezicht. Als u heeft geïnvesteerd in een camerasysteem, dan wilt u toch weten of deze voldoet aan de minimale eisen van opsporing? Vraag nu de gratis scan aan!

     Lees meer