RPCNH
RPCNH

Overvaltraining

Duurt 3 uur Waardering van 8 Min. 15 deelnemers

De overvaltraining

In klassikaal verband worden drie overvalsimulaties uitgebeeld door een acteur. Er wordt geleerd de juiste handelingen toe te passen en informatie te verzamelen om effectief aangifte te kunnen doen.

Een overval is een zwaar misdrijf waar altijd bedreiging of geweld bij komt kijken. Op iedere plek waar geld of waardevolle goederen voorhanden zijn, kan een overval plaatsvinden. Dus ook in uw onderneming. 

Overvallers kiezen meestal voor een doelwit dat veel buit oplevert met zo min mogelijk risico. Waar goed wordt beveiligd laten overvallers zich niet zien. Als ondernemer kunt u door een aantal maatregelen de veiligheid van uw onderneming vergroten. Wilt u ook weten hoe u het beste een overval kunt voorkomen? Of hoe u moet reageren tijdens en na een overval? Vraag de gratis training aan via uw wijkagent of de gemeente. Komt u er niet uit, stuur dan een mail via het contactformulier.

Werkwijze

  • Er zijn 4 verschillende ondernemingen.
  • Bepaal met de partijen wie organisator is.
  • Stem datum en tijdstip af.
  • De aanvraag via de wijkagent of gemeente
  • U ontvangt de uitnodiging
  • U werft de deelnemers in uw omgeving

Doelgroep

Werknemers

Deelnemers

Horeca | Bedrijven | Winkels / 15 tot 30

Agenda

13 september 19:00

Online Overvallen - Zoommeeting

Online

Meld aan

Aanmelden voor Overvaltraining

Datum: 13 september 2021 van 19:00 tot 22:00

Locatie: Online Overvallen - Zoommeeting

Plaats: Training Overvallen

Meer info: Overvaltraining

Persoonlijke gegevens

12 oktober 19:00

Online Overvallen - Zoommeeting

Online

Meld aan

Aanmelden voor Overvaltraining

Datum: 12 oktober 2021 van 19:00 tot 22:00

Locatie: Online Overvallen - Zoommeeting

Plaats: Training Overvallen

Meer info: Overvaltraining

Persoonlijke gegevens

Statistieken

18 keer georganiseerd 10 verschillende locaties met een gemiddelde waardering van 8
camera

Cybercrime

Onderzoekers noemen een jaarlijkse stijging van cybercriminaliteit van 30% realistisch. Cybercrime brengt schade toe aan grote en kleine (MKB) bedrijven en is niet of nauwelijks op te lossen met opsporing, de preventie van deze vorm van criminaliteit ligt over het algemeen bij de gebruikers van het internet. Het RPC organiseert allerlei activiteiten zoals het congres “De Hacker vertelt” en workshops die zijn gericht op specifieke trends.

Lees meer
camera

Awareness Ondermijning

Criminele netwerken infiltreren de bovenwereld door intimidatie, bedreiging, omkoping en chantage. Dit mag dan soms subtiel zijn, de gevolgen voor ondernemers in het midden- en klein bedrijf en horeca zijn groot. Het bedrijfsleven dient zich er bewust van te zijn dat ondermijning (in)direct leidt tot financiële schade. Op de seminars Awareness Ondermijning ontrafelen we het containerbegrip en ontdek je hoe je een verdachte situatie kunt herkennen en melden.

Lees meer
camera

Excellent Cameratoezicht

Geschat wordt dat er in totaal één miljoen bewakingscamera’s in Nederland zijn. Vaak blijken de beelden teleurstellend en kunnen ze wel gebruikt worden voor registratie, maar niet als bewijslast. Het RPC ontwikkelde samen met haar partners de richtlijnen Excellent Cameratoezicht. Als u heeft geïnvesteerd in een camerasysteem, dan wilt u toch weten of deze voldoet aan de minimale eisen van opsporing? Vraag nu de gratis scan aan!

Lees meer