RPCNH
RPCNH

Omgaan met agressie

Duurt 3 uur Waardering van 8 Min. 15 deelnemers

De training omgaan met agressie

Vanwege de corona-maatregelen wordt deze training online gegeven. Na opgave van uw deelname ontvangt u de bevestiging. Daarna krijgt u later een link toegezonden zodat u online met de training mee kunt doen. 

De training bestaat uit drie onderdelen: non coöperatief gedrag, omgaan met agressie en praktisch fysiek optreden. Met behulp van simulaties wordt de theorie in praktijk gebracht.

Agressie in de onderneming komt vaker dan u denkt. Als de medewerker niet goed optreedt, dan is het risico dan het escaleert. Medewerkers die ontdaan zijn en niet goed meer kunnen functioneren is vooral op persoonlijk vlak al ernstig genoeg. De activiteiten komen vaak ook stil te liggen en bezoekers vermijden de onderneming, zeker als dit vaker gebeurt. Help uw medewerkers het visitekaartje te zijn van uw onderneming, ook bij lastige klanten. Door de juiste bejegening toe te passen wordt veel ellende bespaart. 

Vraag de gratis training aan via uw wijkagent of de gemeente. Komt u er niet uit, stuur dan een mail via het contactformulier.

Werkwijze

 • Er zijn 4 verschillende ondernemingen.
 • Bepaal met de partijen wie organisator is.
 • Stem datum en tijdstip af.
 • De aanvraag via de wijkagent of gemeente
 • U ontvangt de uitnodiging
 • U werft de deelnemers in uw omgeving

Doelgroep

Medewerkers

Deelnemers

Horeca | Bedrijven | Winkels / 15 tot 30

     Agenda

     11 oktober 19:00

     Online Agressie & Geweld - Zoommeeting

     Online

     Meld aan

     Aanmelden voor Omgaan met agressie

     Datum: 11 oktober 2021 van 19:00 tot 22:00

     Locatie: Online Agressie & Geweld - Zoommeeting

     Plaats: Training Agressie & Geweld

     Meer info: Omgaan met agressie

     Persoonlijke gegevens

     Statistieken

     18 keer georganiseerd 10 verschillende locaties met een gemiddelde waardering van 8
     camera

     Cybercrime

     Onderzoekers noemen een jaarlijkse stijging van cybercriminaliteit van 30% realistisch. Cybercrime brengt schade toe aan grote en kleine (MKB) bedrijven en is niet of nauwelijks op te lossen met opsporing, de preventie van deze vorm van criminaliteit ligt over het algemeen bij de gebruikers van het internet. Het RPC organiseert allerlei activiteiten zoals het congres “De Hacker vertelt” en workshops die zijn gericht op specifieke trends.

     Lees meer
     camera

     Awareness Ondermijning

     Criminele netwerken infiltreren de bovenwereld door intimidatie, bedreiging, omkoping en chantage. Dit mag dan soms subtiel zijn, de gevolgen voor ondernemers in het midden- en klein bedrijf en horeca zijn groot. Het bedrijfsleven dient zich er bewust van te zijn dat ondermijning (in)direct leidt tot financiële schade. Op de seminars Awareness Ondermijning ontrafelen we het containerbegrip en ontdek je hoe je een verdachte situatie kunt herkennen en melden.

     Lees meer
     camera

     Excellent Cameratoezicht

     Geschat wordt dat er in totaal één miljoen bewakingscamera’s in Nederland zijn. Vaak blijken de beelden teleurstellend en kunnen ze wel gebruikt worden voor registratie, maar niet als bewijslast. Het RPC ontwikkelde samen met haar partners de richtlijnen Excellent Cameratoezicht. Als u heeft geïnvesteerd in een camerasysteem, dan wilt u toch weten of deze voldoet aan de minimale eisen van opsporing? Vraag nu de gratis scan aan!

     Lees meer