RPCNH
RPCNH

Documentencontrole

Duurt 3 uur fysiek / 1 uur online Fysieke training wordt gewaardeerd met een 8 Min. 15 deelnemers

De training Documentencontrole - Online training

Vanwege de corona-maatregelen wordt deze training nu ook online gegeven. Na opgave van uw deelname ontvangt u de bevestigingsmail. In deze mail vindt u ook de link naar de online meeting. Onze online trainingen vinden plaats via Zoom. Zorg dus dat u voor deelname Zoom heeft geïnstalleerd. De online training duurt ongeveer één uur.

De training Documentencontrole - Fysieke training

Het controleren van identiteiten en document zijn steeds belangrijker. Maar hoe pas je dat toe. Zelfs de vraag naar documenten kan al lastig zijn. Op de training wordt geleerd hoe je dat doet en hoe controle instrumenten worden toegepast.

Vraag de gratis activiteit aan via uw wijkagent of de gemeente. Komt u er niet uit, stuur dan een mail via het contactformulier.

Werkwijze fysieke trainingen

 • Er zijn 4 verschillende ondernemingen.
 • Bepaal met de partijen wie organisator is.
 • Stem datum en tijdstip af.
 • De aanvraag via de wijkagent of gemeente
 • U ontvangt de uitnodiging
 • U werft de deelnemers in uw omgeving

Doelgroep

Divers

Deelnemers

Divers / 15 tot 30

 

Werkwijze online trainingen

 • Meerdere data beschikbaar
 • Open inschrijving
 • Training vanaf huis / andere locaties bij te wonen
 • Training wordt gegeven via Zoom

Doelgroep

MKB'ers, ondernemers, medewerkers

Deelnemers

Horeca | Bedrijven | Winkels / 15 tot 25

     Agenda

     Er zijn geen trainingen beschikbaar

     Statistieken

     18 keer georganiseerd 10 verschillende locaties fysieke training wordt gewaardeerd met een 8
     camera

     Cybercrime

     Onderzoekers noemen een jaarlijkse stijging van cybercriminaliteit van 30% realistisch. Cybercrime brengt schade toe aan grote en kleine (MKB) bedrijven en is niet of nauwelijks op te lossen met opsporing, de preventie van deze vorm van criminaliteit ligt over het algemeen bij de gebruikers van het internet. Het RPC organiseert allerlei activiteiten zoals het congres “De Hacker vertelt” en workshops die zijn gericht op specifieke trends.

     Lees meer
     camera

     Awareness Ondermijning

     Criminele netwerken infiltreren de bovenwereld door intimidatie, bedreiging, omkoping en chantage. Dit mag dan soms subtiel zijn, de gevolgen voor ondernemers in het midden- en klein bedrijf en horeca zijn groot. Het bedrijfsleven dient zich er bewust van te zijn dat ondermijning (in)direct leidt tot financiële schade. Op de seminars Awareness Ondermijning ontrafelen we het containerbegrip en ontdek je hoe je een verdachte situatie kunt herkennen en melden.

     Lees meer
     camera

     Excellent Cameratoezicht

     Geschat wordt dat er in totaal één miljoen bewakingscamera’s in Nederland zijn. Vaak blijken de beelden teleurstellend en kunnen ze wel gebruikt worden voor registratie, maar niet als bewijslast. Het RPC ontwikkelde samen met haar partners de richtlijnen Excellent Cameratoezicht. Als u heeft geïnvesteerd in een camerasysteem, dan wilt u toch weten of deze voldoet aan de minimale eisen van opsporing? Vraag nu de gratis scan aan!

     Lees meer