RPCNH
RPCNH

Cybercrime

Duurt 2 uur fysiek / 1 uur online Training wordt gewaardeerd met een 8
Min. 15 deelnemers

Met ondernemers opgezet

De training is aan de praktijk gerelateerd. Dit zorgt ervoor dat deze goed aansluit op de behoefte van het bedrijfsleven.

De online training

Hoe gaat een hacker te werk. We nemen een kijkje op het Darkweb. Wat speelt er nu en hoe zal cybercriminaliteit zich ontwikkelen. De training is levendig en interactief. Met een game controleer je of jouw eigen gegevens al gelekt zijn. Wees slimmer dan de hacker door je internetgedrag aan te passen. Er wordt gebruik gemaakt van video en andere interactieve acties.

Werkwijze en aanpak

 • Meerdere data beschikbaar
 • Onbeperkte deelname (min. 15)
 • Duur van training is 1 uur
 • Open inschrijving
 • Training vanaf iedere locatie
 • Training wordt gegeven via Zoom

Masterclass MKB live

Wat is cybercrime, weke vormen zijn er? Deelnemers worden geconfronteerd met de consequenties van hun eigen internetgedrag. Je ontdekt hoe eenvoudig cybercriminaliteit in zijn werk gaat. Dilemma’s worden getackeld, het is namelijk nog eenvoudiger om de meeste risico’s zelf tegen te gaan. Er is uitgebreid de tijd om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan. De trainers zullen de mindset van deelnemers op positieve wijze beïnvloeden. Kortom, De masterclass is anders, interactief en pragmatisch. Laat u verrassen voor het u verrast.

Werkwijze en aanpak

 • Duur training is 2 tot 3 uur
 • Ondernemers- of winkeliersvereniging
 • Gemeente of politie
 • Op locatie
 • Min. 15 en max. 30 deelnemers
 • Aanvraag via het contactformulier
 • Het PVO Noord-Holland (voorheen RPC Noord-Holland) neemt contact op

 

Agenda

11 oktober 19:00

De Stoomhal - Aanmelden via [email protected]

Op locatie

Meld aan

Aanmelden voor Cybercrime

Datum: 11 oktober 2022 van 19:00 tot 22:00

Locatie: De Stoomhal

Plaats: Training Cybercrime Wormer

Meer info: Cybercrime

Persoonlijke gegevens

10 november 19:00

Cybercrime

Online

Meld aan

Aanmelden voor Cybercrime

Datum: 10 november 2022 van 19:00 tot 20:15

Locatie: Online Cybercrime - Zoommeeting

Plaats: Training Cybercrime

Meer info: Cybercrime

Persoonlijke gegevens

14 december 19:00

Cybercrime

Online

Meld aan

Aanmelden voor Cybercrime

Datum: 14 december 2022 van 19:00 tot 20:15

Locatie: Online Cybercrime - Zoommeeting

Plaats: Training Cybercrime

Meer info: Cybercrime

Persoonlijke gegevens

camera

Cybercrime

Onderzoekers noemen een jaarlijkse stijging van cybercriminaliteit van 30% realistisch. Cybercrime brengt schade toe aan grote en kleine (MKB) bedrijven en is niet of nauwelijks op te lossen met opsporing, de preventie van deze vorm van criminaliteit ligt over het algemeen bij de gebruikers van het internet. Het PVO Noord-Holland (voorheen RPC Noord-Holland) organiseert allerlei activiteiten zoals het congres “De Hacker vertelt” en workshops die zijn gericht op specifieke trends.

Lees meer
camera

Awareness Ondermijning

Criminele netwerken infiltreren de bovenwereld door intimidatie, bedreiging, omkoping en chantage. Dit mag dan soms subtiel zijn, de gevolgen voor ondernemers in het midden- en klein bedrijf en horeca zijn groot. Het bedrijfsleven dient zich er bewust van te zijn dat ondermijning (in)direct leidt tot financiële schade. Op de seminars Awareness Ondermijning ontrafelen we het containerbegrip en ontdek je hoe je een verdachte situatie kunt herkennen en melden.

Lees meer
camera

Excellent Cameratoezicht

Geschat wordt dat er in totaal één miljoen bewakingscamera’s in Nederland zijn. Vaak blijken de beelden teleurstellend en kunnen ze wel gebruikt worden voor registratie, maar niet als bewijslast. Het PVO Noord-Holland (voorheen RPC Noord-Holland) ontwikkelde samen met haar partners de richtlijnen Excellent Cameratoezicht. Als u heeft geïnvesteerd in een camerasysteem, dan wilt u toch weten of deze voldoet aan de minimale eisen van opsporing? Vraag nu de gratis scan aan!

Lees meer