De training alert aan het werk- in de wijk- horeca
Hoe kun je zien wie kwade bedoelingen heeft, wat is verdacht. Een klant wil geholpen worden, een dief niet. De deelnemers krijgen inzicht in hun eigen gedrag en hoe verdachte situaties zijn te herkennen. Zij leren hierop handelen.
U leert hoe u de veiligheid in en rond uw omgeving kunt verbeteren. het gaat niet over beveiligingscamera’s,
sloten, rolluiken en andere investeringen. Het gaat over alertheid. Alert betekent: beter kijken naar de mensen in uw omgeving, zie verdachte situaties en weet hoe u moet reageren. Dat klinkt eenvoudig, maar ook professionele beveiligers en politiemensen doen het. ‘Spotten’, noemen ze dat. U leert waar u op moet letten en hoe u hier het beste op kunt reageren. U kunt er zelf voor zorgen dat kwaadwillenden eerder opvallen door hun gedrag te beïnvloeden.
Vraag de gratis activiteit aan via uw wijkagent of de gemeente. Komt u er niet uit, stuur dan een mail via het contactformulier.
Werkwijze
- Er zijn 4 verschillende ondernemingen.
- Bepaal met de partijen wie organisator is.
- Stem datum en tijdstip af.
- De aanvraag via de wijkagent of gemeente
- U ontvangt de uitnodiging
- U werft de deelnemers in uw omgeving
Doelgroep
Medewerkers en wijkbewoners
Deelnemers
Horeca | Wijken | Bedrijven | Winkels / 15 tot 30