RPCNH
RPCNH

Altijd Alert

Duurt 2 uur fysiek / 1 uur online Training wordt gewaardeerd met een 8
Min. 15 deelnemers

Met ondernemers opgezet

De training is aan de praktijk gerelateerd. Dit zorgt ervoor dat deze goed aansluit op de behoefte van het bedrijfsleven. 

De online training

Hoe neemt ons brein situaties waarneemt. Een belangrijk gegeven is dat u geen verdachte personen ziet maar afwijkend gedrag. Interessant is dan om uzelf af te vragen: “wat is dan normaal gedrag in deze situatie”. Vervolgens gaan wij kijken wat u met deze waarneming kunt doen. Wat doen wij met het bekende onderbuikgevoel? Uw lichaam liegt nooit! Wij geven u handelingsperspectief wanneer uw eigen “verkeerlicht” op oranje springt. 

Werkwijze en aanpak

 • Meerdere data beschikbaar
 • Onbeperkte deelname (min. 15)
 • Duur training is 1 uur
 • Open inschrijving
 • Training vanaf iedere locatie
 • Training wordt gegeven via Zoom

Masterclass MKB live

Hoe kun je zien wie kwade bedoelingen heeft, wat is verdacht. Een klant wil geholpen worden, een dief niet. De deelnemers krijgen inzicht in hun eigen gedrag en hoe verdachte situaties zijn te herkennen en daarnaar te reageren. Dat klinkt eenvoudig, maar ook professionele beveiligers en politiemensen doen het. ‘Spotten’, noemen ze dat. U kunt er zelf voor zorgen dat kwaad willende personen eerder opvallen door hun gedrag te beïnvloeden. De trainers zullen de mindset van deelnemers op positieve wijze beïnvloeden. Kortom, De masterclass is anders, interactief en pragmatisch. Laat u verrassen voor het u verrast.

Werkwijze en aanpak

 • Duur training is 2 tot 3 uur
 • Ondernemers- of winkeliersvereniging
 • Gemeente of politie
 • Op locatie
 • Min. 15 en max. 30 deelnemers
 • Aanvraag via het contactformulier
 • Het PVO Noord-Holland (voorheen RPC Noord-Holland) neemt contact op

Agenda

14 oktober 19:00

Stadhuis Zaanstad - Aanmelden via [email protected]

Op locatie

Meld aan

Aanmelden voor Altijd Alert

Datum: 14 oktober 2022 van 19:00 tot 22:00

Locatie: Stadhuis Zaanstad

Plaats: Altijd Alert - Zaandam

Meer info: Altijd Alert

Persoonlijke gegevens

camera

Cybercrime

Onderzoekers noemen een jaarlijkse stijging van cybercriminaliteit van 30% realistisch. Cybercrime brengt schade toe aan grote en kleine (MKB) bedrijven en is niet of nauwelijks op te lossen met opsporing, de preventie van deze vorm van criminaliteit ligt over het algemeen bij de gebruikers van het internet. Het PVO Noord-Holland (voorheen RPC Noord-Holland) organiseert allerlei activiteiten zoals het congres “De Hacker vertelt” en workshops die zijn gericht op specifieke trends.

Lees meer
camera

Awareness Ondermijning

Criminele netwerken infiltreren de bovenwereld door intimidatie, bedreiging, omkoping en chantage. Dit mag dan soms subtiel zijn, de gevolgen voor ondernemers in het midden- en klein bedrijf en horeca zijn groot. Het bedrijfsleven dient zich er bewust van te zijn dat ondermijning (in)direct leidt tot financiële schade. Op de seminars Awareness Ondermijning ontrafelen we het containerbegrip en ontdek je hoe je een verdachte situatie kunt herkennen en melden.

Lees meer
camera

Excellent Cameratoezicht

Geschat wordt dat er in totaal één miljoen bewakingscamera’s in Nederland zijn. Vaak blijken de beelden teleurstellend en kunnen ze wel gebruikt worden voor registratie, maar niet als bewijslast. Het PVO Noord-Holland (voorheen RPC Noord-Holland) ontwikkelde samen met haar partners de richtlijnen Excellent Cameratoezicht. Als u heeft geïnvesteerd in een camerasysteem, dan wilt u toch weten of deze voldoet aan de minimale eisen van opsporing? Vraag nu de gratis scan aan!

Lees meer